Nestala 38-godišnja žena u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2023, 16:05

Nestala 38-godišnja žena u Nišu

38-godišnja Sanela Berović iz niškog naselja Branko Bjegović nestala je pre dva dana, objavili su na društvenim mrežema članovi porodice. Iz niške policije potvrđuju da je prijavljen nestanak i pozivaju one koji imaju bilo kakvu informaciju da jave najbližoj stanici ili na broj 192.

U apelima porodice na društvenim mrežama piše da je žena nestala pre dva dana, kada joj se gubi svaki trag, da je ostavila četvoro dece, svu dokumentaciju i telefon.

Iz Policijske uprave u Nišu kažu da intenzivno tragaju za njom, da je njen suprug juče prijavio nestanak i pozivaju građane da jave ako imaju bilo kakve informacije u vezi sa tim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE MAJKA NESTALE ŽENE IZ NIŠA Otkrila detalje iz njenog života: "Tu treba tražiti RAZLOGE NESTANKA"

Izvor: Kurir, 26.Okt.2023

Žena (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra i njena majka Marina Berović apeluje na sve građane da pomognu da bude pronađena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.