Izvor: Blic, 18.Dec.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DRAGA BARBIKO IZ KREMLJA..." Ivanka Tramp napisala je čestitku na društvenim mrežama, a onda je Tviter postao NEMILOSRDAN

"Želim Megan i princu Hariju život pun ljubavi, smeha i sreće", poruka je koju je prva ćerka SAD Ivanka Tramp uputila britanskom kraljevskom paru povodom najave da će se venčati 19. maja sledeće godine. Uz čestitke, Ivanka je ljubazno napisala da "ne sumnja da će taj par uraditi sjajne stvari i zajedno i svako ponaosob", ali da je znala kakav odgovor će dobiti verovatno to ne bi uradila.

Naime, prva ćerka SAD, obratila se kraljevskoj porodici preko svog Tviter naloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a tviterši, po običaju nisu je štedeli. Ivankinu kurtoaznost protumačili su kao ulizivanje i pokušaj da sebi obezbedi stolicu na venčanju koje će pratiti ceo svet.

- Draga Barbiko iz Kremlja, i dalje nema pozivnice za tvoju porodicu - jedan je od najupečatljivijih kometara.

Koliko pažnje je dobio ovaj tvit potvrđuje i to što se nadimak "Barbika iz Kremlja" među tviterašima raširio kao požar, pa se sad već može reći da nekada obožavana Ivanka ima novi nadimak.

- Draga barbiko iz Kremlja, šteta što Džared i ti nećete moći da prisustvujete venčanju jer ćete, nadamo se, biti u zatvoru - napisao je drugi korisnik.

Uz fotografije njenog muža i komentar "poljubi ga i zagrli pre nego što postane nečiji uhapšeni muž", mogle su se videti i fotografije lisica sa svarosvski kristalima uz Ivankinu fotografiju i besni komenatri poput: "Zašto se ne maneš politike i vratiš se prozivodnji zapaljive odeće u Kini?"

Poslednji je aluzija na veliki skandal u čijem centru je bila prva ćerka prošle godine kada je otkriveno da su određeni delovi odeće iz njene kolekcije napravljeni od zapaljivih materijala zbog čega su morali da budu povučeni sa tržišta u Americi.

Ivanki, ali i većini njene porodice, prema poslednjim anketama, popularnost drastično opada, zbog čega se verovatno i povukla iz javnsoti poslednjih nekoliko meseci. Zanimljivo je da je jedini član porodice Tramp koji beleži rast popularnosti - Melanija!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.