DEVOJČICA (4) SATIMA BILA U AUTU PARKIRANOM NA SUNCU: Detalji stravične tragedije kod Banjaluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 13:38

DEVOJČICA (4) SATIMA BILA U AUTU PARKIRANOM NA SUNCU: Detalji stravične tragedije kod Banjaluke

Naložena je obdukcija tela

Telo četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

Kako navode Nezavisne novine, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje. Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja devojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.