DEVER JELENE MARJANOVIĆ: Nije u redu što samo nas ispitujete, saslušajte i porodicu Krsmanović!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2016, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVER JELENE MARJANOVIĆ: Nije u redu što samo nas ispitujete, saslušajte i porodicu Krsmanović!

Najnoviji detalji istrage u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović su ti, da je njen dever Miloš Marjanović (33) iz Borče, slagao policiju da je u vreme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

Inspektori su nakon izjava svedoka, pratili Milošev telefon i utvrdili da 2. aprila nije govorio istinu. Naime, on je u utorak proveo tri i po sata u policiji, sve vreme je bio nervozan, pa je počeo i da drži lekcije da bi policija trebalo i da ispita porodicu ubijene pevačice, a ne samo Marjanoviće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Pozvan je u svojstvu građanina, i on se odazvao pozivu. Jeleninog devera smo pozvali jer smo utvrdili da, pošto je pao na poligrafu, nije govorio istinu, gde je bio u subotu 2. aprila, kada je pevačica nestala - priča sagovornik iz istrage za Kurir, pa dodaje:

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

- Od samog početka smo uvereni da neko iz porodice ima veze sa ubistvom, direktno smo ga pitali ko je ubica? Na šta je on progutao knedlu, i rekao da ne zna, i da bi i on voleo da se sazna, kako bi njegova porodica živela mirno.

Ispitiivali su ga o Zoranu, međusobnim odnosima članova porodice, a on je lomio prste i gledao unezvereno.

- Rekao je da nije u redu što samo ispituju Marjanoviće, i da bi trebalo da saslušaju i porodicu Krsmanović, ne samo Jeleninu majku, nego i familiju. Nakon tri i po sata, rečeno mu je da će biti ponovo pozvan na saslušanje - otkriva izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djever ubijene pjevačice Jelene slagao da je spavao u kući u vrijeme ubistva

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2016

BEOGRAD - Miloš Marjanović, djever pokojne pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, slagao je policiju rekavši da je u vrijeme njenog ubistva spavao kod kuće...Inspektori su nakon izjava svjedoka i prateći njegov mobilni telefon preko baznih stanica utvrdili da Marjanović 2. aprila nije govorio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.