Credit Agricole Grupa: Neto prihod 1,8 milijarde evra u trećem kvartalu 2018. godine

Izvor: Beta OMS, 09.Nov.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Credit Agricole Grupa: Neto prihod 1,8 milijarde evra u trećem kvartalu 2018. godine

Credit Agricole Grupa je u trećem kvartalu 2018. godine ostvarila neto prihod u iznosu od 1,8 milijarde evra i 5,3 milijardi evra u prvih devet meseci 2018. godine.Korigovan za ograničeni broj specifičnih stavki, osnovni neto prihod Grupe je približno isti kao i navedeni neto prihod za ova dva perioda i predstavlja visok nivo profitabilnosti.U trećem kvartalu 2018. godine, za grupu u celini, komercijalni zamah je ostao snažan u svim poslovnim linijama zahvaljujući novim klijentima banaka koje posluju sa stanovništvom i cross-selling-u, što je uslovilo rast prihoda tokom kvartala. Precizna kontrola troškova omogućila je pozitivan efekat na poslovni bilans i poboljšanje  "cost/income" racia na 62,8%.U skladu sa srednjoročnim planom "Strateška ambicija 2020", stabilan, diversifikovan i profitabilan poslovni model grupe je doveo do organskog rasta u svim poslovnim linijama, uglavnom kroz sinergiju izmedju specijalizovanih poslovnih linija i maloprodajnih mreža i osigurao je visok stepen operativne efikasnosti, stvarajući prostor za investiranje u razvoj.Tokom trećeg kvartala, finansijska snaga Credit Agricole grupe ostala je robustna, sa adekvatnošću kapitala od 14,9%, što je za +0,1 procentni poen više u odnosu na kraj juna 2018. godine.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Crédit Agricole Grupa: Neto prihod 1,8 milijarde evra u Q3 2018. godine

Izvor: 025info.rs, 09.Nov.2018

Pariz, 09.11.2018 – Crédit Agricole Grupa je u trećem kvartalu 2018. godine ostvarila neto prihod u iznosu od 1,8 milijarde evra i 5,3 milijardi evra u prvih devet meseci 2018. godine. Korigovan za ograničeni broj specifičnih stavki, osnovni neto prihod Grupe je približno isti kao i navedeni neto...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.