Ceca se oglasila iz izolacije: Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020, 19:15

Ceca se oglasila iz izolacije: "Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala" (VIDEO)

Folk zvezda se sa osmehom i bez šminke obratila fanovima, rekavši da nema apsolutno nikakve simptome i da nema potrebe da se širi panika Ceca Ražnatović oglasila se danas, 12. juna, snimkom iz svog doma, u kojem je izolovana nakon što joj je potvrđen korona virus.Folk zvezda se sa osmehom i bez šminke obratila fanovima, rekavši da nema apsolutno nikakve simptome i da nema potrebe da se širi panika.- >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pozdrav svima. Imam potrebu da se obratim javnosti i da kažem da se sjajno osećam, da se ne osećam bolesno, potpuno se osećam zdravo, nemam nikakvih simptoma, iako sam pozitivna na koronu. Pa, Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala. Eto, u takvom sam stanju - počela je Ceca.- I dalje se tako osećam. Zamolila bih medije da prestanu da šire paniku, da plaše ovaj prestrašeni narod, ne mogu da živim od telefona i od poziva. Nemojte širiti paniku, nemojte plašiti ljude. Kažem vam, smatram da je sada virus mnogo oslabljen i da nema mesta tolikoj panici - nastavila je folk zvezda.- Uostalom, da je suprotno država ne bi dozvolila okupljanja i ne bismo gledali kup utakmicu na JNA, da se okupi 25.000 ljudi, da nas vreba ogromna opasnost. Tako da, ljubi vas i voli vaša Ceca. Ćao! - poručila je pevačica. View this post on Instagram A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 12, 2020 at 6:32am PDTPodsetimo, kako smo ekskluzivno objavili, folk zvezdi Ceci prvo je rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna.Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa.Rezultat je pokazao da je pozitivna, kao i njen sin.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.