Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2020, 17:22

CECA SE OBRATILA JAVNOSTI! Evo kako se osećam sa KORONA VIRUSOM!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nalazi se u izolaciji od kada su testovi pokazali da je pozitivna na korona virus. Ona snimila video u svojoj kući i na taj način se obratila javnosti. Evo i šta je rekla. ŽIVOT SA KORONA VIRUSOM „Imam potrebu da se obratim javnosti i da kažem da se ja sjajno The post CECA SE OBRATILA JAVNOSTI! Evo kako se osećam sa KORONA VIRUSOM! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIKA JAKŠIĆ se nije pojavio na snimanju emisije, a evo i ZAŠTO!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2020

Žika Jakšić, voditelj i autor emisije „Nikad nije kasno” danas je pokazao kako treba da se odgovorno ponašamo prema sebi i drugima! ČEKA REZULTATE NA KORONA VIRUS! Naime, Žika se juče testirao na korona virus i rezultati krvi pokazali su da je negativan. Međutim, on je želeo da sačeka i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.