ČINI SE KAO VRLO SREĆAN STARAC KOJI SE RADUJE PREDIVNOJ BUDUĆNOSTI Greta Tunberg se izrugala Trampu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 19:39

"ČINI SE KAO VRLO SREĆAN STARAC KOJI SE RADUJE PREDIVNOJ BUDUĆNOSTI" Greta Tunberg se izrugala Trampu (FOTO)

Greta je objavila Trampovu fotografiju pre ukrcavanja u helikopter

Nakon što je Donald Tramp poslednji put napustio Belu kuću, mnogi su proslavili kraj njegovog mandata na društvenim mrežama, a među njima i klimatska aktivistkinja Greta Tunberg.

.

- Čini se kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako lepo za videti - našalila se uz fotografiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

He seems like a very happy old man looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see! pic.twitter.com/G8gObLhsz9

— Greta Thunberg (@GretaThunberg) January 20, 2021

Aktivistkinja koja je nedavno proslavila 18. rođendan, ali i pojavila se na poštanskoj marki, ovim je aludirala na reakciju Donalda Trampa na njen govor na klimatskom samitu UN 2019. godine, kad ju je on komentarisao na Tviteru, prenosi Index.hr.

- Čini se kao srećna mlada devojka koja se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako lepo za videti - poručio joj je tad, a ona mu, kao i više puta do sada, nije ostala dužna.

Ovo nije prvi put da mlada Greta na ovaj način "odbrusi" Trampu. I pre nekoliko meseci je na sličan način podsetila na njegove komentare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GRETA O TRAMPOVOM ODLASKU IZ BELE KUĆE: Deluje kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj budućnosti, lepo je to videti (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021, 13:30

Greta Tunberg 18-godišnja aktivistkinja za zaštitu životne sredine je na društvenim mrežama proslavila kraj mandata bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, pa je pozdravila njegov odlazak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.