ČESTITAMO!!! Ovo su imena DOBITNIKA NAGRADA u trećem krugu igre Uzmi račun i pobedi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO!!! Ovo su imena DOBITNIKA NAGRADA u trećem krugu igre Uzmi račun i pobedi (FOTO)

Ovi stanovnici Srbije večeras su imali sreće

Redakcija portala SrbijaDanas.com čestita dobitnicima!

18:30 - Asmir Kolašinac izvukao je imena dobitnika DVA STANA u Beogradu

Ključevi od stana idu Sofiji Manojlović iz Pančeva i Goranu Bogdanović iz Vlasotinca.

18: 23 - Zorana i Mihail izvlače još šest dobitnika automobila

Sandra Kujčanović (Novi Beograd), Snežana Šarić (Panonija), Aleksandra Nakrajkućin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Kikinda), Marica Stanojev (Bečej), Marija Đurić (Lazarevac) i Bora Gilezan (Zrenjanin) dobitnici cu ključeva novog četvorotočkaša.

18:14 - Glumci Bora Nenić i Ivan Tomić izvlače dobitnike putovanja

U Grčkoj letovaće Đuro Tutuš iz Novog Sada, kao i Miodrag Živanović iz Kragujevca, dok će u Pariz otputovati Ksenija Punić sa Novog Beograda, a u Njujork Zvonimir Marković iz Kragujevca.

18:07 - PRVA NEVAŽEĆA KOVERTA

Koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevca sadrži jedan nefiskalan račun i zbog toga neće biti priznata

18:01 - Zorana Arunović i Mihail Dudaš izvlače imena dobitnika šest automobila marke "fiat500L"

Vrgoč Milenko iz Čelareva, Branko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević Sovljak iz Crne Bare, Stojadinović Goran iz Vlasotinca, Tomić Milivoje iz Vrnjačke banje i Subić Josim iz Uzdina

Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“, biće održano danas u 17.45 sati,  uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. U ovom izvlačenju biće izvučena dva dobitnika stana.

Bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić podržali su Godinu borbe protiv sive ekonomije i biće naši poznati sportisti i glumci koji će obradovati građane u trećem kolu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Oni će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.