Brnabić: Nema pomaka u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Nema pomaka u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nema pomaka u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da se pokazalo da Priština nije učinila dovoljno da pronađe krivca za taj teroristički akt.

Brnabić je novinarima na posle 12. Skupštine NALED rekla da je to ozbiljno pitanje i da ne bi danas o tome da iznosi paušalne informacije.

"Nažalost, ispostavilo se tačno ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljivao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da nismo videli pomak u istrazi, pošto Priština nije učinila dovoljno da nađe krivca za taj teroristički akt", rekla je ona na pitanje kojim informacijama raspolaže kao predsednica vlade, pošto je Vučić polovinom marta najavio da će za dve nedelje srpske službe bezbednosti objaviti informacije iz istrage ubistva Ivanovića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića"

Izvor: B92, 24.Apr.2018

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić je izjavila da nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića...Na pitanje novina šta ona kao premijer zna danas i šta bi mogla javnosti da kaže u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, Branbić je rekla da ne bi danas razgovala o tome zato što ne može da daje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.