Bred Pit i Andželina Žoli pomažu tornadom pogođeni Džoplin

Izvor: Blic, 11.Jun.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit i Andželina Žoli pomažu tornadom pogođeni Džoplin

Slavni holivudski par, Bred Pit i Andželina Žoli, donirali su pola miliona dolara gradu Džoplinu u državi Misuri, koji je nedavno pogođen tornadom.

Fondacija "Žoli-Pit" donirala je pola miliona dolara kako bi pomogla žrtvama tornada u državi Misuri. Iznos je uplaćen "Fondaciji Ozarks", koja pruža pomoć ljudima koji su ostali bez svojih domova. Najviše štete pretrpeo je grad Džoplin, u kome je Bred Pit često boravio kao dete, u kući svojih babe i dede.

Džoplin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle tornada

"S obzirom na to da je oko 30 odsto grada u potpunosti nestalo, zajednica grada Džoplin suočena je sa velikim izazovima. Budući da sam tamo proveo detinjstvo, znam da su ljudi iz ovog grada veoma vredni i izvanredno otporni.", izjavio je Pit, i dodao da će lokalna "Fondacija Ozarks" raditi rame uz rame sa meštanima, kako bi im pomogla da ponovo izgrade svoje živote.

Andželina Žoli je izjavila da saoseća sa porodicama iz Džoplina koje su pretrpele veliki gubitak.

Fondacija slavnog para ranije je uplatila više od milion dolara pomoći žrtvama prošlogodišnjeg zemljotresa na Haitiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.