Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borenović: Vlada RS izabrana političkom korupcijom

BANJALUKA – Vlada RS ne čini ništa u borbi protiv korupcije jer je izabrana političkom korupcijom, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a tokom skupštinske rasprave o Prijedlogu zakona o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju.

Borenović je rekao da se na snimku u aferi „dva papka“ čuje kako se dogovara korupcija i kupovina poslanika, ali da ništa nije učinjeno da se ta afera riješi.

Borenović je izrazio nadu da će Ministarstvo pravde, kao predlagač zakona, uvažiti dio prijedloga i amandmana koje je uložila opozicija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Borenović: Upitna primjena Zakona o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2017

BANJALUKA - Poslanik PDP-a Branislav Borenović smatra da je Prijeldog zakona o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju korektno urađen, ali da će njegova implementacija biti izazovna..."Nisam siguran da će sa ovom vlasti dati neki efekat", rekao je Borenović novinarima u Narodnoj skupštini Republike...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.