Bocan-Harčenko: Otkazana poseta Lavrova pokazala kakav je pritisak na Srbiju

Izvor: Beta Video, 07.Jun.2022, 15:54

Bocan-Harčenko: Otkazana poseta Lavrova pokazala kakav je pritisak na Srbiju

BEOGRAD - Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je onemogućavanje dolaska ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd pokazalo kakav se pritisak sprovodi na Srbiju. ``Ali Srbija je ostala snažna, ne prihvatajući zahteve tog pritiska``, rekao je Bocan-Harčenko na prijemu povodom Dana Rusije u ambasadi. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Bocan-Harčenko: Otkazana poseta Lavrova pokazala kakav je pritisak na Srbiju

Izvor: Beta, 07.Jun.2022

Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je onemogućavanje dolaska ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd pokazalo kakav se pritisak sprovodi na Srbiju."Ali Srbija je ostala snažna, ne prihvatajući zahteve tog pritiska", rekao je Bocan-Harčenko na prijemu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.