Blic: Da li je SNS spotom najavio nove izbore?

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Da li je SNS spotom najavio nove izbore?

Spot vlađuće SNS mogao bi, pored odgovora na okupljana građana svake subote i dizanja morala kod svojih birača, da bude i najava raspisivanja izbora, piše Blic.

SNS je objavio na svom sajtu, Jutjub nalogu i društvenim mrežama spot u kome lidere opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i Vuka Jeremića predstavlja kako zloupotrebljavaju građane i poruke sa protesta i to pod navodnim uticajem izvesnog "tajkuna broj jedan", čiji se lik ne vidi u spotu, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << list.

Ako se ima u vidu da je SNS slične reklamne klipove imao i tokom ranijih izbornih kampanja, može se reći da je vladajuća stranka počela borbu za glasove, iako izbori još formalno nisu raspisani, konstatuje "Blic".

List dodaje da, kako sada stvari stoje, u vrhu SNS-a svi su za izbore, ali je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će se svakako voditi interesima države, a ne interesima stranke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je SNS spotom najavio NOVE IZBORE?

Izvor: Blic, 04.Feb.2019

Spot SNS-a pod radnim naslovom "Mnogo koštaju Đilasovi i Jeremićevi protesti" mogao bi pored odgovora na okupljanja građana svake subote i dizanje morala kod svojih birača da bude i najava raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.