Bilčik danas u Beogradu, sutra s Vučićem

Izvor: B92, 29.Sep.2022, 07:38

Bilčik danas u Beogradu, sutra s Vučićem

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, koji danas stiže u dvodnevnu radnu posetu Beogradu.

Sutra će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu Srbije.

Bilčik će danas zajedno s Matjažom Nemecom, članom Delegacije Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija, započeti dvodnevnu radnu posetu Beogradu, objavljeno je na Tviter nalogu Grupe EP za podšku demokratiji i koordinaciju izbora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kao poslanici zaduženi za Zapadni Balkan i Srbiju Bilčik i Nemec će se sastati i sa predstavnicima poslaničkih grupa u Narodnoj skupštini.

Ova radna poseta se organizuje u okviru dijaloga Evropskog parlamenta sa Narodnom skupštinom, a cilj posete je razgovor o izgledima za saradnju sa Skupštinom u novom sazivu, navela je Grupa EP za podšku demokratiji i koordinaciju izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilčik stiže u Beograda, sutra se sastaje sa Vučićem

Izvor: 24sedam.rs, 29.Sep.2022

Kao poslanici zaduženi za Zapadni Balkan i Srbiju Bilčik i Nemec će se sastati i sa predstavnicima poslaničkih grupa u Narodnoj skupštini

Nastavak na 24sedam.rs...

Bilčik u Skupštini razgovarao sa poslanicima SNS i SPS

Izvor: Blic, 29.Sep.2022

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik sastao se danas popodne u Skupštini Srbije sa predstavnicima poslaničkih grupa Srpske napredne Stranke, a potom i Socijalističke partije Srbije, saznaje Tanjug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.