Biciklizam: Kintana predvodi Movistar u Italiji i Španiji

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklizam: Kintana predvodi Movistar u Italiji i Španiji

Kolumbijac neće nastupiti na ovogodišnjoj Trci kroz Francusku.

Sleva na desno: Nairo Kintana, Alberto Kontador i Roman Krojciger

Biciklistička ekipa Movistar saopštila je da će kolumbijski vozač Nairo Kintana biti vođa tima na trkama Kroz Italiju i Španiju.

On neće nastupiti na ovogodišnjoj Trci kroz Francusku, pa će glavni vozač ekipe biti Španac Alehandro Valverde.

Kintana je rešio da se što bolje pripremi za Trke kroz Italiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Španiju, pa će zbog toga propusiti ovogodišnju Trku kroz Francusku. Kolumbijac se odlučio na ovakav potez uprkos drugom mestu koje je osvojio prošle godine u Francuskoj.

Trka kroz Italiju traje tri nedelje i prva je na programu. Startuje se 9. maja u Severnoj Irskoj i Irskoj, a nakon početne tri etape, trka se nastavlja u Italiji. Ekipa Movistara će na ovoj trci nastupiti sa devet vozača.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.