Besplatni digitalni sadržaji na novom portalu Digitalna solidarnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2020, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni digitalni sadržaji na novom portalu Digitalna solidarnost

Kancelarija za IT i eUpravu objavila je danas novi portal Digitalna solidarnost na adresi www.digitalnasolidarnost.gov.rs namenjen svima koji su usled pandemije koronavirusa u svojim kućama.

Ideja portala je da na jednom mestu objavi sve informacije o besplatnim platformama za učenje na daljinu, rad od kuće, kao i besplatnim knjigama, kursevima, muzici, filmovima i drugim edukativnim i zabavnim sadržajima za vreme pandemije COVID-19.

Otvoren je poziv svim kompanijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i drugim organizacijama koje su spremne da građanima, privredi i državi stave na raspolaganje i korišćenje bez nadoknade svoje digitalne platforme, sadržaje i rešenja, da se jave i popune obrazac.

Kancelarija za IT i eUpravu će sa svoje strane, sve koji se jave i iskažu spremnost da učestvuju u ovom zajedničkom poduhvatu, javno promovisati kako bi građani što više koristili njihova besplatna rešenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve informacije na jednom mestu: Besplatni digitalni sadržaji na novom portalu Digitalna solidarnost

Izvor: B92, 18.Mar.2020

Kancelarija za IT i eUpravu objavila je danas novi portal Digitalna solidarnost...Portal se nalazi na adresi www.digitalnasolidarnost.gov.rs, namenjen svima koji su usled pandemije koronavirusa u svojim kućama...Ideja portala je da na jednom mestu objavi sve informacije o besplatnim platformama za učenje...

Nastavak na B92...

Besplatni digitalni sadržaji na novom portalu Digitalna solidarnost

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Mar.2020, 00:35

Kancelarija za IT i eUpravu objavila je danas novi portal Digitalna solidarnost na adresi www.digitalnasolidarnost.gov.rs namenjen svima koji su usled pandemije koronavirusa u svojim kućama.. .  . Ideja portala je da na jednom mestu objavi sve informacije o besplatnim platformama za učenje na daljinu,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.