BRITANCI FASCINIRANI SRPSKIM SPECIJALCIMA: SAJ i Žandarmerija najopasniji na svetu!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANCI FASCINIRANI SRPSKIM SPECIJALCIMA: SAJ i Žandarmerija najopasniji na svetu!

Poruka autora ovog teksta više je nego jasna. Kroz redove je odlučno poručio da su srpske specijalne snage najjače na svetu!

Poznati britanski list Dejli Mejl objavio je tekst o tome na koji način policija širom sveta održava red na ulicama. Na prvom mestu je fotografija iz Beograda na kojoj se vide pripadnici SAJ-a sa rotvajlerom, dok su ispod napisali "MOĆ: Srpski pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice ispred baze u okolini Beograda".

Britanski časopis >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je istakao da specijalci u Srbiji i Bosni "nose veliko oružje, sa zastrašujućim crnim maskama i oklopima koji štite telo".

Specijalci Mekiko Sitija

Kako dalje navode, za razliku od njih, policija u Avganistanu i Indiji nosi svetliju uniformu i vidno manje zaštite.

Kroz fotografije su prikazali opremljenost policije širom sveta, ističući naoružanje naših i bosanskih specijalaca.

Zanimljivo je i da se tekst završava ponovo fotografijom iz Beograda, ovog puta je u pitanju naša žandarmerija, opsisana kao "VISOKO OBUČENI: Srpska žandarmerija ispred zgrade koja služi za treniranje u okviru njihove baze u Beogradu".

Policija u Londonu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.