BOŠKO OBRADOVIĆ JE POLITIČKI PROMISKUITETAN! Miloš Jovanović oštro: Oni su bili sa svima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2022, 01:58

BOŠKO OBRADOVIĆ JE POLITIČKI PROMISKUITETAN! Miloš Jovanović oštro: Oni su bili sa svima (VIDEO)

Miloš Jovanović brutalno o Bošku Obradoviću

Miloš Jovanović je gostujući u jednoj emisiji, govorio i o Bošku Obradoviću, rekavši da nema od njegove partije nema promiskuitetnijih.

- Mislim da su oni bili sa svima na ovoj političkoj sceni, da nema promiskuitetnijih ljudi! Prvo sa DSS-om 2016., pa sa Radulovićem 2018., pa sa Đilasom i Jeremićem 2019./2020., pa sad sa Žikom Gojkovićem - rekao je on.

BOŠKO OBRADOVIĆ JE POLITIČKI PROMISKUITETAN!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Miloš Jovanović - DSS:

"Mislim da su oni bili sa svima na ovoj političkoj sceni, da nema promiskuitetnijih ljudi! Prvo sa DSS-om 2016., pa sa Radulovićem 2018., pa sa Đilasom i Jeremićem 2019./2020., pa sad sa Žikom Gojkovićem!" pic.twitter.com/dpQyVseAZT

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 24, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.