BIZARNO Izbacili mrtvog čoveka sa sopstvene SAHRANE - kada vidite fotografiju biće vam jasno i zašto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 19:58

BIZARNO Izbacili mrtvog čoveka sa sopstvene SAHRANE - kada vidite fotografiju biće vam jasno i zašto (FOTO)

Mrtvom čoveku bio je zabranjen ulaz na sopstvenu sahranu nakon što je njegovo telo stiglo sedeći u stolici, umesto u kovčegu.

Sahrana Če Levisa (29) i njegovog 54-godišnjeg oca Adlai Levisa - koji su ubijeni u porodičnoj kući, održala se 25. novembra. Čeovo telo odvezeno je u crkvu na stolici mrtvačkim kolima nakon što je njegovo telo balzamovano u sedećem položaju - pružajući mu poslednju vožnju na otvorenom pre sahrane.

Bizarna pogrebna povorka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošla je kroz glavni grad Trinidada i Tobaga, Port of Spain, na putu do ceremonije u crkvi Svetog Jovana Evanđelista u gradu Diego Martin.

Odeven u bele pantalone i ružičastu jaknu, Če je navodno "zabranio" ulazak u crkvu ljudima, a oni su bili zapanjeni prizorom.

Video zapisi i slike koji kruže pokazuju da je žrtva ubistva sedela ispred crkve na stolici u ograđenom prostoru, a mnogi ožalošćeni nisu shvatali da je to on, pod pretpostavkom da je bio deo povorke.

Sahrana je emitovana putem interneta i privukla je mnogo pažnje, mada neki gledaoci takođe nisu uspeli da shvate da je Če zapravo bio čovek koji je sedeo na stolici.

Nekoliko video snimaka njegove poslednje vožnje objavljeno je na društvenim mrežama, dok su dvojica muškaraca sedeli pored stolice puštajući muziku iz zvučnika, a mnogi su komentarisali da je to "dokaz da Trinidad nije stvarno mesto".

Porodica je njegovog oca Adlaia, sahranila u kovčeg, za razliku od Čea koji je bio smešten u Dennie's Funeral Home.

Njihov slogan "Svaki život je jedinstven, stoga bi svaka sahrana trebala biti jedinstvena", svakako zvuči tačno u Čeovom slučaju, iako je njegovo telo kasnije ipak stavljeno u kovčeg za sahranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.