Žarko i Željko: Ava je slučaj, Vendi je carica, a Maja je bolesnica

Izvor: Dzungla.org, 09.Maj.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko i Željko: Ava je slučaj, Vendi je carica, a Maja je bolesnica

Blizanci Željko i Žarko Stojanović su od početka rijalitija “Veliki Brat” bili u centru pažnje, najpre sa svojim simpatičnim izjavama, svađama i slabom znanju srpskog jezika. Momci koji žive u rijalitijima, preko noći su osvojili ženska srca u Srbiji. Pre nekoliko dana, Žarko je pobedio i osvojio 50.000 evra, dok je Željko bio četvrti. U intervjuu za Telegraf, sve vreme su se nadmetali i otvoreno govore o prvim ljubavima, ukućanima i svojim planovima za budućnost.


Opširnije na Vesti online / Scena / Rijaliti /
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Željko i Žarko Stojanović: Ava je psihijatrijski slučaj, a Soraja sponzoruša! (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2013

Blizanci Željko i Žarko Stojanović su od početka rijalitija "Veliki Brat " bili u centru pažnje, najpre sa svojim simpatičnim izjavama, svađama i slabom znanju srpskog jezika.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.