Vesna Rivas: Zorica Marković, Maja Nikolić, Vendi i Miloš Bojanić ne smeju da uđu u “Parove” zbog mene! (video)

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Zorica Marković, Maja Nikolić, Vendi i Miloš Bojanić ne smeju da uđu u “Parove” zbog mene! (video)

Vesna Rivas priznala je da u rijaliti “Parovi” zbog nje nisu ušli: Zorica Marković, Maja Nikolić, Vesna Vukelić Vendi i Miloš Bojanić.
“Zorici sam zapušila usta kad sam joj rekla da znam da je varala muža u sopstvenoj kući, a on je zatekao i prebio.  Pa, mogla je to na nekom drugom mestu da uradi. Mogla je to u hotelu da uradi, ima para. Muž je prebio”, ispričala je Vesna.
Ona ne sme da se nađe na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na kojem se nalazi Vesna Rivas. A Miloš Bojanić je u prošlom rijalitiju pobegao prvog dana.
Rivasova je dodala da Bojanić nije nikad hteo da joj ispuni muzičku želju, otpeva pesmu.
Era Ojdanić je dodao:
“Miloš je ušao u prošli rijaliti,doneo džak sa stvarima, ali je zbog Vesne Rivas pobegao. Nije smeo da ostane. Isfolirao je da je, kao, ušao da bude,a nije nameravao. Bojanić je veliki domaćin, sjajan pevač i kolega, ali nije smeo u rijaliti da ostane zbog Vesne.”
Vesna Rivas je objasnila da je Vesna Vukelić Vendi bežala od nje, a i da je Maja Nikolić pošto je čula da ova ulazi, otišla u drugi rijaliti.
Pogledajte šta je još rekla Vesna Rivas:

Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Rivas: Zorica Marković, Maja Nikolić, Vendi i Miloš Bojanić ne smeju da uđu u “Parove” zbog mene! (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2015

Vesna Rivas priznala je da u rijaliti “Parovi” zbog nje nisu ušli: Zorica Marković, Maja Nikolić, Vesna Vukelić Vendi i Miloš Bojanić...“Zorici sam zapušila usta kad sam joj rekla da znam da je varala muža u sopstvenoj kući, a on je zatekao i prebio.  Pa, mogla je to na nekom drugom mestu...

Nastavak na Scandal.rs...

I Baron Minhauzen bi joj pozavideo: Maja otkrila koliko para je uzela za “Farmu”!?

Izvor: Svet, 18.Sep.2015

Maja Nikolić definitivno nije omiljeni lik u rijalitiju “Farma 6“, pa i ne čudi da farmeri grabe svaku priliku da prokomentarišu pevačicino ponašanje.. Kristijan Golubović, Zorica Marković i Ali King sedeli su za stolom i pričali o tome koliko ih Maja nervira.. “Uzela sam 48.000 evra kad...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.