Sušta suprotnost majci: Vendi krije ćerku od javnosti, što je velika šteta (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2022, 10:54

Sušta suprotnost majci: Vendi krije ćerku od javnosti, što je velika šteta (FOTO)

Ekstentrična srpska folk pevačica Vesna Vukelić Vendi već dugi niz godina je u skladnom braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem, a manje je poznato da iz braka sa njim ima i ćerku Nikoletu.
Pevačica porodicu gotovo nikada ne pokazuje u javnosti, te mnogi ne znaju ni kako izgleda Vesnina naslednica.
Nikoleta Banjac je veoma aktraktivna i liči na majku iz mlađih dana, o čemu govore fotografije sa njenog Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << profila.
Foto: printscreen Vesnina ćerka je od malih nogu bila talentovana za tenis, te danas radi kao teniski sudija, a paralelno studira i Ekonomiju, na državnom fakultetu u Beogradu.
– Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom – ispričala je Vesna za „Espreso.rs“ prošle godine i dodala:
Foto: printscreen – Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava.
Foto: printscreen Izvor: Blic
Blagoslovena misionarka Vendi zakazala promociju knjige u crkvi, a vernici je oterali

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.