ONA JE BRAT U ANTIHRISTU! Vendi ponovo ošurila po teologu i OVOJ poznatoj pevačici - Imala sam fajt

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 18:32

"ONA JE BRAT U ANTIHRISTU!" Vendi ponovo ošurila po teologu i OVOJ poznatoj pevačici - Imala sam fajt

Potpuno je zgrožena!

Pevačica i bivša rijaliti zvezda, Vesna Vukelić Vendi, skoro je komentarisala svoj mogući ulazak u rijaliti "Elita", koji se emituje na ružičastoj televiziji.

Vesna je svim spekulacijama odzvonila kraj izjavivši da je takav stil života više ne zanima i da ne namerava da ulazi u ovu, a ni naredne sezone i dodala da su pune takmičara u čijem rangu, kako je istakla, ona nije.

Vesna je ovih dana gostovala u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Puls Srbije gde se dotakla sukoba ko je imala sa teologom Milošem Stojkovićem povodom poznate tiktok senzacije i elitne prostitutke, Elektre Elite.

- Skoro sam imala fajt u jednom jutarnjem programu sa unezverenim kvazi teologom. On je dolazio ovde, to je Miloš Stojković i ja ne znam ko je njemu dao da bude teolog. Baš kod tebe u emisiji je on napravio kardinalnu grešku i dao medveđu uslugu našem narodu u onom trenutku kada su se veoma važne stvari razgraničavale, a to je slučaj Elektre Elite - rekla je Vendi i dodala:

- Kada je on kao teolog trebao da kaže "ovo je osoba koja se operisala, to Gospod ne dozvoljava i ne može da se menja pol", on je njoj rekao da čestita "sestri u Hristu", a ona je brat u antihristu. Osim toga ona nije ni krštena. To je sve taj teolog trebao da kaže. Onda sam ja morala da ga razobličim - istakla je Vendi povodom sukoba na televiziji.

Vukelićeva s ponosom govori o svojoj veri i hrišćanstvu, a nemali broj reportaža tiče se upravo njenih saveta i učenja o praznicima i pravoslavnim običajima Srba.

Do sada se Vendi bavila i učenjima o crnoj magiji, koja je ujedno bila i tema njene knjige koju je do sada izbacila i u kojoj je objasnila "kako zlo funkcioniše", a pojedini mediji potpisuju je kao prosvetiteljku i pevačicu.

Pogledajte šta je pre nekoliko dana Vendi imala da kaže i poruči u intervjuu za ekipu portala Srbija Danas klikom na sledeći video:
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.