Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILI SE MENJA IZ KORENA: Nakon KRŠETNJA koje je gledalo nekoliko miliona ljudi, rešio da se posveti POBOŽNOM ŽIVOTU!

Milionski auditorijum televizije Hepi imao je preliku da gleda krštenje Milutina Radosavljkevića Milija. Na ovaj podvig takmičar “Parova” se odlučio kako bi stupio u crkveni brak sa izabranicom svoga srca, Marijanom Marković. Radosavljevića je krstila popularna pevačica, a sada i voditeljka jutarnje emisije u “Parovima”, Vesna Vukelić Vendi, koja je Miliju iz dana u dan The post MILI SE MENJA IZ KORENA: Nakon KRŠETNJA koje je gledalo nekoliko miliona ljudi, rešio da se posveti POBOŽNOM ŽIVOTU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OPASNA TAKTIKA! Evo zbog čega je novi takmičar sinoć dao glas BAŠ OVOM CIMERU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 14:31

Ušao je spreman!..U vili "Parova" je trenutno u toku emisija "Jutarnja kafica" koju vodi Vesna Vukelić Vendi!..Ukućani sedme sezone rijalitija su komentarisali ko je najomrženiji u takmičar u vili...Naime, Jelena Ilić je rekla Goranu Vujičiću da smatra da je trebao da nominuje onog sa kime...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.