Iskusna Vendi: Demon bluda napao je Mimi Oro

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskusna Vendi: Demon bluda napao je Mimi Oro

Vesna Vukelić Vendi sinoć je u šou programu “Hotel Maldivi” vodila emisiju “Mitraljesko gnezdo”, u kojoj su joj takmičari bili gosti.

Novi takmičar rijalitija, fudbaler Lazar Jeremić, odlučio je da sa svima podeli svoje negativno iskustvo koje je imao sa crnom magijom.

Na njegovu priču nadovezala se voditeljka Vendi, koja je objasnila da su demoni nešto najgore što može >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da ti se desi.

“Evo na primer, Mimi Oro je napao demon bluda. Nju je napao, a moguće da će napasti i Tijanu Ajfon. Ona je na putu da poklekne, to sam danas rekla i njenoj mami ali ne želi u to da poveruje”, izjavila je Vendi.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.