Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Dec.2022, 16:19

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

U sredu se udobno smestite i od 22:30h uživajte u filmu “Srednja karta”. Kockar je uvučen u život ispunjen novcem i šansom da brzo zaradi, ali ubrzo shvata da je njegov uspeh nameštaljka koja bi mogla da ga košta života. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium.

Subotnje veče je idealno za početak prazničnih momenata, a probudićete ih filmom “Božićni poljubac”. Od 19:30h se možete upoznati sa poznatom dekoraterkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Prisilom Hal, kao i njenom asistentkinjom, Vendi, koje se utrkuju za pažnju Prisilinog popularnog dečka, dok uređuju njegovu kuću za praznike. Ovu komediju možete pogledati na kanalu FilmBox Stars.

Nedelja u 23h je odličan termin da na FilmBox Extra kanalu pogledate film „Kosmički greh“. U ovom spoju kriminalistike, drame i trilera, sedmoro odmetnutih vojnika započinje preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju, u nadi da će okončati međuzvezdani rat i pre nego što je započeo. Uživajte u fenomenalnim kadrovima!
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.