Da li shvatate koja pevačica je putem CRNE MAGIJE postala poznata? Vendi otkrila detalje UŽASNOG rituala

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 20:29

Da li shvatate koja pevačica je putem CRNE MAGIJE postala poznata? Vendi otkrila detalje UŽASNOG rituala

Crni noževi u zemlji, ali to nije sve...

Pevačica Vesna Vukelić Vendi gostovala je u emisiji "Puls Srbije" i iznela svoje mišljenje o povezanosti magije i estrade, koju smatra veoma prisutnom.

Poznata dama je istakla da ljudi koji koriste magiju ne moraju nužno da je koriste kako bi nekome naškodili, već da postoje mnogi koji je koriste kako bi ostvarili svoje ciljeve. Vendi je naglasila da se često u estradnom svetu može primetiti upotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << magije kako bi se postigla veštačka i nameštena karijera.

- Negde 1995. godine je sa mnom radila jedna vrlo prepoznatljiva i poznata pevačica za Novu godinu, ali joj neću otkrivati ime. Ja sam se tada zabavljala sa nekim dečkom i stalno smo se svađali. Čak smo se i potukli taj dan pred doček. Spremala sam se za nastup i njena majka me je upitala šta je bilo. Objasnila sam joj da ne može to tako i da mora da se zna gde je kome mesto. Meni je ta majka pevačice rekla: "Hoćeš da ti kažem kako se drži muškarac?" Govorila sam joj da ne treba, a onda je rekla i da je ona svoju ćerku učinila poznatom. Rekla je da je na brdu zakopala crne noževe, urinira se mokraća i izgovara se bajalica - rekla je Vendi.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.