DA LI JE SRBIJA SPREMNA ZA OVO? Šešelj i Vendi ulaze u Zadrugu!  Jao, KOLIKO love će da uzmu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE SRBIJA SPREMNA ZA OVO? Šešelj i Vendi ulaze u "Zadrugu"! Jao, KOLIKO love će da uzmu...

Pregovori su u toku.ŠEŠELJ ULAZI U ZADRUGU: Sve što traži jeste... CELA SRBIJA BRUJI! Ni uz Vendi ne pristaje na manje

Vojislav Šešelj dobio je ponudu da uđe u rijaliti "Parovi", a onda i u rijaliti "Zadruga", što je prihvatio ali uz određene uslove. Lider Srpske radikalne stranke, očekuje odgovor televizijskih kuća.

Kako Šešelj kaže, on želi da pregovara samo ako neka od televizijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuća prihvati da mu pre ulaska u rijaliti isplati milion evra.

"Ja sam prvo pregovarao o ulasku u "Parove" i tražio sam milion evra. Oni kao načelno bi to prihvatili, ali nisu mogli da isplate odmah. Ja tražim pare unapred, a oni kao nemaju unapred. Pa se onda javio Željko Mitrović, on ima bolju ponudu, nudi milion i po evra da uđem u "Zadrugu", ali i on kaže da nema sve pare unapred. Ja ne znam gde su im pare, ali ja ne ulazim dok se ne uplati unapred. Ko više plati, ja ulazim, a već sam odlučio kako da rasporedim novac - jednu trećinu za porodicu, jednu trećinu za SRS, a jednu trećinu u dobrotvorne svrhe - rekao je za "Kurir" političar, a sada izgleda i rijaliti igrač.

Na pitanje ako ispune uslove i on uđete u rijaliti, da li će se snaći i da li će ulaziti u sukobe sa ostalim takmičarima?

- Zar ja delujem kao nesnalažljiv čovek? Ja sam u životu vrlo često bio u sukobima i obično izlazio kao pobednik. A s druge strane, ja sam prilagodljiv čovek, prošao sam tolike zatvore i nagledao se svačega u životu. Ne bi trebalo da me baš nešto iznenadi - rekao je Vojislav.

Međutim, kada su mu pomenuli bivšu ljubav, Vesnu Vukelić Vendi, pomislili su da bi zbog nje možda i smanjio cifru, ali Šešelj ne odustaje.

- Uopšte ne ulazim u to ko će tamo biti, ko neće. Važno je da se plati pun iznos unapred - rekao je Šešelj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.