Basino pobednica veleslaloma u Sestrijereu

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 16:14

Basino pobednica veleslaloma u Sestrijereu

Italijanska skijašica Marta Basino pobednica je veleslaloma koji je u okviru Svetskog kupa održan u Sestrijereu.

Ona je do pobede na domaćem skijalištu došla vremenom od 2:28,89 minuta, dok je na drugoj poziciji završila Švedjanka Sara Hektor sa 0,11 sekundi zaostatka.

Na podijum se popela i Slovakinja Petra Vlhova, koja je nakon prve vožnje bila vodeća, a za pobednicom je na kraju zaostala 0,40 sekundi.

U generalnom plasmanu Svetskog kupa vodi Amerikanka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mikaela Šifrin (zauzela šesto mesto u Sestrijereu) sa 305 bodova, Vlhova je druga sa 25 bodova manje, a treća je Švajcarkinja Vendi Holdener sa 266 bodova.

Skijašice u nedelju u Sestrijereu voze slalomsku trku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Basino pobednica veleslaloma u Sestrijereu

Izvor: Beta, 10.Dec.2022

Italijanska skijašica Marta Basino pobednica je današnjeg veleslaloma koji je u okviru Svetskog kupa održan u Sestrijereu.Ona je do pobede na domaćem skijalištu došla vremenom od 2:28,89 minuta, dok je na drugoj poziciji završila Švedjanka Sara Hektor sa 0,11 sekundi zaostatka.Na podijum se popela...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.