Željko Stojanović Biografija

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Stojanović Biografija

Rođen: 24.10. 1987.

Horoskopski znak: Škorpija

Mesto rođenja: Beograd

Zanimanje: Planer žurki

Zanimljiva činjenica: Željko je kao mali imao povredu desnog oka, ali to ga nije sprečilo da bude zapažen bokser u Francuskoj.

Kratka biografija: Sa četiri godine sa porodicom odlazi u Francusku zbog lečenja oka i tamo na kraju ostaju i da žive do danas. Željko i njegov brat Žarko su stekli veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << popularnosti u Francuskoj ulaskom u rijaliti “Veliki brat”. Željko je radio u porodičnom restoranu, a nakon učešca počinje da se bavi organizaciom žurki i veoma je u tome uspešan. Organizuje ih u najboljim i najpopularnijim francuskim klubovima kao što su “SidžSeven” , “Le Baroljue” , “Brasil tropical” , “Village russe”.

U kuću ulazim: “ Želim da se vratim u Srbiju da živim i organizujem žurke, pa da me ljudi upoznaju”

Moj moto je: Lud čovek danas je genije sutra.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Slavko Labović Biografija

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013

Slavko Labović Biografija..Rođen: 17.11.1962...Horoskopski znak: Škorpija..Mesto rođenja: Kolašin..Zanimanje: Glumac..Zanimljivost: Ima svoju liniju naočara...Kratka biografija: U prestonici Kraljevine Danske je završio osnovnu školu, gimnaziju i dve i po godine studija medicine, tako da posedujem...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.