“Veliki brat” uživo: Sindi napustila kuću

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Veliki brat” uživo: Sindi napustila kuću

Ivana Stamenković Sindi napustila je kuću “Velikog brata”. Nominovane Aneta, Ava i Maja Nikolić dobile su još jednu šansu za pobedu.

- Glasovi su prebrojani, a peti ukućanin koji napušta kuću je… – počela je Marijana, a zatim je nastupila napeta tišina.

Voditeljka je nastavila rečima:

- Ja ću samo reći da smo maserku pripremili, nemam celulit. Sindi, izbačena si!

Modelsica je oduševljeno povikala: “Jes!”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a najbolja drugarica iz kuće Soraja joj je poručila:

- Vidimo se sledeće nedelje ili one tamo.

Odmah po izlasku, Sindi se zahvalila gledaocima što su je izbacili.

- Mnogo sam želela da izađem iz te užasne kuće. Molila sam ljude da me izbace. Želim Sari da preživi ovo i uz nju sam! – rekla je Sindi i dodala da “nikog nije izazivala” već se samo branila.

Marijana je pozvala sve četiri nominovane ukućanke da ustanu. Avi i Maji je ubrzo rekla da mogu da sednu, jer ostaju u kući.

- Ava, mnogi su pomislili da ćeš ti večeras izaći, ali nije tako. Ostaješ! – saopštila je voditeljka starleti.

Zatim se obratila Maji Nikolić.

- Ti i ja smo imale male nesuglasice, odnosno probleme u komunikaciji, ali ja te ipak ne bih izbacila, a ne bi ni publika – rekla je voditeljka, a pevačica je oduševljeno povikala.

U dnevnoj sobi i dalje stoje Aneta i Sindi. Jedna od njih dve će uskoro napustiti kuću i biće prekinuto “jedno divno prijateljstvo”, kako je ironično primetila Marijana.

Tokom pregleda jučerašnjeg dana, imali smo prilike da vidimo da su se Aneta i Maja još jednom posvađale i međusobno polivale vodom. Blizanci i Ava su se “pomirili” nakon što je starleta priznala da se folirala, mada je kasnije rekla da se samo šalila.

Nakon što je prikazan deo jučerašnjih dešavanja iz kuće “Velikog brata”, Marijana je primetila da su neke stvari drugačije.

- Odnosi u kući su se tokom proteklih sedam dana promenili za 360 stepeni – rekla je voditeljka, što bi praktično značilo da su ostali isti.

Marijana je pozvala četiri nominovane ukućanke da ustanu. Žarko je dobacio da se raduje što će u kući uskoro biti jedna žena manje, na šta je Maja dodala: “U kući postoji 11 žena i samo jedan muškarac, a to je Dragutin.”

Svaka od nominovanih takmičarki je dobila zadatak da govori samo pozitivne stvari o svojim suparnicama. Tako je Sindi o Aneti rekla: “Put do pakla je popločan dobrim namerama”, dok je Aneta o Maji rekla da je “slatka”.

Maja je Avu okarakterisala kao “cvetić koji krasi enterijer kuće”, a hrvatska starleta je o Sindi rekla da je “u suštini nežna dušica”.

Maja Volk se trenutno nalazi u tajnoj sobi, gde je, prema Marijaninim rečima, čeka lepo i emotivno iznenađenje.

Upravo saznajemo da su na Košutnjaku Majina deca Teodora, Milena i Mihajlo. To je nagrada Velikog brata za bol koji je ukućanka pretrpela tokom sukoba sa Majom Nikolić.

- Rasplakala sam se kada je mama pričala o Almu. To je ljubavna priča za koju znamo svi mi, kao i naš tata. Razbesnela sam se zbog Maje Nikolić i žao mi je što je moja mama toliko dobra i što ne zna više da je isprovocira – rekla je ćerka Maje Volk.

Mihajlo, koji uskoro puni 18 godina, poručio je majci da je voli.

Kada je videla decu na ekranu, Maja se rasplakala i rekla da je trebalo da prikažu krupniji kadar, da svi vide kako su joj sin i ćerke lepi. Međutim, to nije bio kraj iznenađenja, jer je produkcija uskoro pustila decu da uđu u tajnu sobu.

- Maja Nikolić je rekla da imam sto godina. Neka imam, baš me briga! Ovo je moja mladost i moja snaga! – govorila je Maja Volk ljubeći decu.

Ona ih je pitala da li redovno idu u školu i da li je kod kuće sve u redu. Zbog emotivne scene rasplakala se čak i Marijana (ili bar tako kaže).

Maju je takođe zanimalo ko joj je posolio hranu uoči priprema za svadbu Sulejmana i Hurem, ali deca to nisu smela da joj otkriju. Na kraju su se oprostili pevajući.

Voditeljka Marijana Mićić razgovarala je uživo sa ukućanima “Velikog brata”. Ona je upitala Vendi kako se oseća zbog činjenice da je “pala” na Avino foliranje.

- Ava me nije prevarila. Verovala sam joj samo šest dana, ali onda sam sve shvatila. Kvazi-lisac je uništen, usitnjen i pretvoren u duha – rekla je Vendi i još jednom dodala da se Milić prodao za “125 grama one stvari”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Stamenković Sindi izbačena iz kuće Velikog Brata 2013!

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2013, 23:54

Večeras su bile nominovane čak četiri ukućanke, a peti takmičar koji je napustio kuću Velikog Brata je Ivana Stamenković Sindi!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.