Veliki brat: Slavko izgladio odnose sa Majom NikolićVeliki brat: Slavko izgladio odnose sa Majom Nikolić

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Slavko izgladio odnose sa Majom NikolićVeliki brat: Slavko izgladio odnose sa Majom Nikolić

Sulejman Slavko se uživeo u svoju ulogu u okviru nedeljnog zadatka i zavodi red u kući “Velikog brata”. On je otkrio da se ovih dana dobro slaže sa Majom Nikolić, kojoj je pripala uloga Hurem.

Kada je pročitao tekst nedeljnog zadatka, Slavko nije bio oduševljen podelom uloga, ali sada se navikao. On je u ispovedaonici rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se sa Majom Nikolić sve bolje slaže.

Na pitanje Velikog brata koje su vrline njegove buduće supruge Hurem, Sulejman Slavko je odgovorio:

- Retko je naći tako mudru i tako šarmantnu ženu, koja je takođe dobar i lojalan prijatelj – rekao je Slavko i našalio se da Hurem, odnosno Maja, “budi u njemu strast”.

Trenutni vladar kuće rekao je da se u odajama oseća ljubomora između Hurem i robinja, odnosno između Maje Nikolić i ostalih takmičarki, koje za sada imaju pravo da spavaju sa njim. Nakon venčanja, to će moći da radi samo Maja.

- Radujem se prvoj bračnoj noći sa Hurem, jer će to biti netelesna ljubav – rekao je on.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Veliki Brat 2013: Slavko poklekao pred Majom Nikolić!

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2013, 16:08

Večeras će se u kući Velikog Brata odigrati venčanje, a mladenci će biti Maja Nikolić i Slavko Labović, odnosno Hurem i Sulejman.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.