Veliki brat: Jedna žena manje

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Jedna žena manje

Ivana Stamenković-Sindi završila je učešće u rijalitiju Veliki brat.

"Jedna žena manje, jedna žena manje", likovao je Žarko u ponedeljak uveče, redovnom terminu za izbacivanje jednog od učesnika rijalitija Veliki brat.

"U ovoj kući ima 11 žena i jedan muškarac - Dragutin Topić", odmah je uzvratila - a ko drugi nego - Maja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nikolić, koja je stajala zajedno sa još tri nominovane ukućanke - Anetom, Avom i Sindi, čekajući "presudu" gledalaca.

Gole grudi Maje Nikolić i Ave Karabatić i dalje ćemo gledati (naravno, ako se i dalje budu obnaživale i budu slobodne u ponašanju), a verovatno i nove svađe, u kojima će biti pevačica i promene raspoloženja hrvatske starlete, jer su gledaoci odlučili da one ostanu u šou.

A gledaoci su najmanje glasova dali 34-godišnjoj manekenki Ivani Stamenković-Sindi, koja se tako pridružila Branislavu Petruševiću-Petrućiju, Vesni da Vinča, Bobanu Stojanoviću, Urošu Ćertiću i Neveni Miličević (ranije izbačena zbog napada na Sindi).

Sindi je tokom boravka u Kući bila zapažena zbog svađa sa Makedonkom Anetom, ali pre svega zbog incidenata i raspravama sa Nevenom, koje su kulminirale tučom.

Posle silnih svađa protekle nedelje (hm, i ne samo protekle nedelje, kad bolje razmislimo), voditeljka Marijana Mićić zatražila je od nominovanih da, za promenu, kažu nešto lepo jedna o drugoj i tako, možda, ubede one neodlučne ljubitelje ovog rijalitija da glasaju i spasu nekoga.



Sindi o Aneti: "Put do pakla popločan je dobrim namerama".

Aneta o Maji: "U suštini, ona je mi je stvarno draga i slatka i ne verujem da je zla i pokvarena. Ja u njoj ne vidim zlo".

Maja o Avi: "Lep cvetić koji krasi ovaj enterijer. Bez obzira na njen karakter, motive i ciljeve, verujem da Ava ima dobro srce i nije kao Lažni car Šćepan Mali i kao Sulejman Veličanstveni (mislila je na Slavka) da zabija nož u leđa drugima".

Ava o Sindi: "Ona je za mene otkriće ovih dana, jer smo se ukapirali. Ona je u suštini jedna nežna dušica. U njoj se krije lepota i pamet, ali i buntovnica, ona je ženski Džejms Din".

Pre izbacivanja, prisustvovali smo i i jednom veoma emotivnom događaju. Deca Maje Volk - Teodora, Milena i Mihajlo - dobila su priliku da poljube i zagrle majku i da se sa njom ispričaju nekoliko minuta.

"Je l' idete u školu ili samo gledate Velikog brata?", pitala je Maja Volk decu, malo u šali, malo u zbilji, a onda još jedno šaljivo pitanje: "Je l' kuća ista kakva je bila?".



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.