VELIKI BRAT Da li ispada neko od Vasića?

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI BRAT Da li ispada neko od Vasića?

Kao i svakog petka neko izlazi iz kuće Velikog brata. Nominovani su cela porodica Vasić, Ivona, Darko i Barbara.

Nakon što su Antonija i Skaj pozdravili ukućane čestitali su rođendan Zorici i Stefani, a Mirjana je iskoristila priliku da kaže kako  joj se jako dopala ovonedeljna uloga vladarke i da je ona pobednica u svom zadatku.

Video snimak Stefanine i Ervinove mame otkrio je šta “bivše prije” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << misle o onome što se dešavalo u kući.

Onda je usledio i razgovor sa jednom od najpopopularnijih bivših ukućanki – Sorajom, koja će malo obići ukućane među kojima su i njene prijateljice.

- Stefani nije naivna osoba. Pogrešila je što je pila jer ne podnosi alkohol i stvarno nije znala šta radi. Najviše me nervira Rada Vasić sa svojim komentarima i ispadima. Ne diram ničiju decu, ali pometi svoje smeće ispred kuće, pa onda diraj druge.

- Ervin je ispao žensko i može da ga bude sram. Moja Stefani je ispala šta jeste. Mislim da Ervin nije zaljubljen ni u koga, osim u sebe. A ni on ne zna šta je zapravo u njegovoj glavi. Ne zna da odgovori na osnovna pitanja. Ni u ludilu ga ne bih želela za zeta, rekla je Stefanina majka.

Ervinova mama je bila znatno blaža.

- Isključivo moja zasluga je što je lepo odgojen. Najveće životne vrednosti su da bude pošten i nikoga ne dira. Iskrena da budem mene niko ne nervira. Stefani mi je draga i komunikativna devojka. Sa njom znate na čemu ste.

- Nije u redu samo jedno da se napadne, jesu li bili zajedno? Trebalo je i Ervina da Rade napadne. Njih dvoje nisu vodili računa o kameri. Podržavam ga jer je u kući VB baš onakav kakav je u spoljnom svetu. Voleo je Stefani. To da je gej je apsolutno smešno. Da li bih birala Stefani za snajku? Što da ne, mnogo je bila blaža u komentarima Ervinova mama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VELIKI BRAT Izbačena Ivona, napolju je čeka cela porodica

Izvor: Blic, 16.Okt.2015

Kao i svakog petka, na redu je bilo izbacivanje. iako je bila nominovana cela porodica Vasić, Darko i Barbara, ispala je mlada Jagodinka..Nakon što su Antonija i Skaj pozdravili ukućane čestitali su rođendan Zorici i Stefani, a Mirjana je iskoristila priliku da kaže kako  joj se jako dopala ovonedeljna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.