VELIKI BRAT Izbačena Ivona, napolju je čeka cela porodica

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI BRAT Izbačena Ivona, napolju je čeka cela porodica

Kao i svakog petka, na redu je bilo izbacivanje. iako je bila nominovana cela porodica Vasić, Darko i Barbara, ispala je mlada Jagodinka

Nakon što su Antonija i Skaj pozdravili ukućane čestitali su rođendan Zorici i Stefani, a Mirjana je iskoristila priliku da kaže kako  joj se jako dopala ovonedeljna uloga vladarke i da je ona pobednica u svom zadatku.

Video snimak Stefanine i Ervinove mame otkrio je šta “bivše prije” misle o onome što se dešavalo u kući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Onda je usledio i razgovor sa jednom od najpopopularnijih bivših ukućanki – Sorajom, koja će malo obići ukućane među kojima su i njene prijateljice.

- Stefani nije naivna osoba. Pogrešila je što je pila jer ne podnosi alkohol i stvarno nije znala šta radi. Najviše me nervira Rada Vasić sa svojim komentarima i ispadima. Ne diram ničiju decu, ali pometi svoje smeće ispred kuće, pa onda diraj druge.

- Ervin je ispao žensko i može da ga bude sram. Moja Stefani je ispala šta jeste. Mislim da Ervin nije zaljubljen ni u koga, osim u sebe. A ni on ne zna šta je zapravo u njegovoj glavi. Ne zna da odgovori na osnovna pitanja. Ni u ludilu ga ne bih želela za zeta, rekla je Stefanina majka.

Ervinova mama je bila znatno blaža.

- Isključivo moja zasluga je što je lepo odgojen. Najveće životne vrednosti su da bude pošten i nikoga ne dira. Iskrena da budem mene niko ne nervira. Stefani mi je draga i komunikativna devojka. Sa njom znate na čemu ste.

- Nije u redu samo jedno da se napadne, jesu li bili zajedno? Trebalo je i Ervina da Rade napadne. Njih dvoje nisu vodili računa o kameri. Podržavam ga jer je u kući VB baš onakav kakav je u spoljnom svetu. Voleo je Stefani. To da je gej je apsolutno smešno. Da li bih birala Stefani za snajku? Što da ne, mnogo je bila blaža u komentarima Ervinova mama.

Iz kuće Velikog brata izbačena je Ivona Milovanović.

- Odlično sam, bilo je prvo što je Ivona  izjavila po izlasku iz kuće, a potom se izgrlila sa svojim najbližima koji su je čekali u publici.

- U šoku sam, nisam očekivala da će svi da dođu. Iskustvo mi je više nego što sam očekivala. Preteško je. I svako ko misli da jedeš i piješ džabe, prešao se. Brandža mi je mnogo značio kao prijatelj i Tina. Nije mi Mirjana prijala.

Nisi svestan toga da su kamere stalno uključene jer čuješ da zuji, ali zaboraviš se. Ali ima onih koji su svesni previše da su prisutne kamere kao što je Goran na primer, ali mislim da traži pažnju kamera i mislim da je glumac i da nije iskren, kaže Ivona.

- Pružala sam mu šansu ali svima nam je smetao.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.