Uhvaćeni na delu: Nevena Milićević uživa kraj tamnoputog muškarca

Izvor: Blic, 19.Avg.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni na delu: Nevena Milićević uživa kraj tamnoputog muškarca

Manekenka i bivša učesnica rialitija "Veliki Brat" Nevena Milićević privukla je veliku pažnju nakon završetka ovog rialitija. Nakon cele fame koja se desila tokom njenog učešća, lepa manekenka odlučila je da se opusti i to u društvu zgodnog tamnoputog muškarca.

Nevena je na Tviteru objavila provokativnu fotografiju na kojoj u zagrljaju nepoznatog mladića leži na krevetu. Ispod fotografije na pisala je :

- Uhvaćeni na delu- pohvalila se manekenka.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćeni na delu: Nevena Milićević uživa kraj tamnoputog muškarca

Izvor: Dzungla.org, 19.Avg.2013

Manekenka i bivša učesnica rialitija „Veliki Brat“ Nevena Milićević privukla je veliku pažnju nakon završetka ovog rialitija. Nakon cele fame koja se desila tokom njenog učešća, lepa manekenka odlučila je da se opusti i to u društvu zgodnog tamnoputog muškarca.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.