Izvor: iYupi.com, 26.Dec.2010, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST: KAJA: BRAK SAM PROVELA U SAMOĆI!

Pevačica koja se nedavno razvela demantuje da je u vezi sa teniserom Ilijom Bozoljcem i kaže da joj godi što je sama. Katarina Kaja Ostojić, pevačica i bivša ukućanka „Velikog brata", koja se pre nekoliko meseci razvela od košarkaša Uroša Duvnjaka, sumirajući utiske, kaže za Press da je iza nje teška godina. Iako se u estradnim krugovima šuška da je u vezi sa teniserom Ilijom Bozoljcem, Kaja to demantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << i kaže da je sama. - Bila je ovo burna godina, kako poslovno, tako i privatno. Pamtiću je po tome što sam u drugoj polovini izbacila dva odlična singla, i privela svoj drugi album kraju. Sve ostalo je manje bitno. Šta si poželela da ti se desi sledeće godine? - Sledeće godine očekujem izlazak novog albuma, i poželela sam da bude najslušaniji 2011! Razvela si se posle godinu dana braka. Koliko se promenio tvoj život od tada? - Nije mi se život značajno promenio, jer smo veći deo našeg braka bili razdvojeni. Verovatno se zbog toga i ljubav ugasila, a samim tim i sve ostalo. Većinu tog braka sam provela u samoći, tako da se ništa nije mnogo promenilo. Imaš iza sebe dva razvoda. Veruješ li još u instituciju braka? - Bojim se da više ne verujem u brak... taj papir apsolutno više ništa ne znači. Da li su te muškarci sa kojima si bila u vezi i braku mnogo koštali u životu? - Svako me je koštao onoliko koliko sam ja to dozvolila. Da li si sada sama ili u vezi? - Trenutno sam sama i tako mi najviše odgovara. U skorije vreme ne želim da se vezujem, jer mi prija samoća i želim da se posvetim svom detetu i sebi. Kakvi su ti planovi kada je reč o karijeri? - Završavam album, posle četiri godine, konačno. Mislim da će se nove pesme svideti publici i da je ispred mene uspešna godina. Da li bi ponovo pristala da učestvuješ u nekom rijaliti programu? - Dopada mi se aktuelni „Survajver" i to je možda jedini rijaliti u koji bih otišla. Privlače me te ekstremne stvari, pa bih i to probala. Da li ti smeta što neki ispred tvog dobrog glasa stavljaju tvoj atraktivan izgled? - Za sada mi to ne smeta mnogo. Doći će i trenutak kada će se i to promeniti. Mislim da je jednako važna i prijatna spoljašnjost, kao i dobar glas, i još mnogo toga. Smatraš li da si tome i sama doprinela zbog provokativnih fotografija, što je za konzervativnu i licemernu sredinu poput Srbije neprihvatljivo? - Te fotografije su odraz mog egzibicionizma i ne vidim tu ništa loše. Što je lepo treba pokazati. Ako to nekome smeta - njegov problem. Kako bi opisala sebe u tri reči? - Iskrena, emotivna i tvrdoglava. Da treba sada da napišeš CV, šta bi sigurno u njemu pisalo? - Vokalni solista, kantautor i poznavalac tri strana jezika - engleski, italijanski i španski. Bolje zvuči od diplome bilo kog fakulteta, zar ne?
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAJA: Brak sam provela u samoći

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Dec.2010

Katarina Kaja Ostojić, pevačica i bivša ukućanka „Velikog brata', koja se pre nekoliko meseci razvela od košarkaša Uroša Duvnjaka, sumirajući utiske, kaže za Press da je iza nje teška godina. Iako se u estradnim krugovima šuška da je u vezi sa teniserom Ilijom Bozoljcem, Kaja to demantuje...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.