Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer u rijalitiju: Sada je i ON rešio da IZDA PRODUKCIJU “PAROVA” I UĐE U “ZADRUGU”!

Branislav Radonić Brendon učesnik je brojnih rijalitija poput “Velikog brata” i “Parovi”. Radonić je učestvovao u protekloj sezoni “Parova”, a njegovo učestvovanje u ovom šou je prekinuto zbog povrede. Naime, Nenad Marinković Gastoz je hteo da se našali sa Brendonom, a šala je bila kobna, jer je rijaliti učesnik slomio nogu. Posle toga, Brendonu se The post Transfer u rijalitiju: Sada je i ON rešio da IZDA PRODUKCIJU “PAROVA” I UĐE U “ZADRUGU”! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Skidao se go, pokazao da je bez dlake na jeziku, iz prošlog rijalitija je izašao sa slomljenom nogom, a sada ulazi u Zadrugu 2?!

Izvor: Press, 28.Avg.2018

Prošlo je osam meseci otkako je poslednji put bio učesnik rijalitija, a sada je spreman za novu akciju . Pored brojnih takmičara koji će 6. septembra ući u Zadrugu 2, a biće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.