Izvor: Press, 28.Avg.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skidao se go, pokazao da je bez dlake na jeziku, iz prošlog rijalitija je izašao sa slomljenom nogom, a sada ulazi u Zadrugu 2?!

Prošlo je osam meseci otkako je poslednji put bio učesnik rijalitija, a sada je spreman za novu akciju
Pored brojnih takmičara koji će 6. septembra ući u Zadrugu 2, a biće ih ukupno oko pedeset, u Šimanovcima će nekoliko meseci živeti i  bivši učesnik "Parova" i "Velikog Brata".
 
Kako nezvanično saznajemo, novoj ekipi zadrugara >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pridružiće se i Branislav Radonić Brendon, koji je u "Parovima" imao incident sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, posle čega mu je noga zavšrila u gipsu.
U Zadrugu 2 ulazi i fudbaler: Već ima rijaliti iskustvo, gomilu tetovaža i važi za zavodnika (FOTO)
Budući da je sada u odličnom zdravstvenom stanju, nema sumnje da Brendon jedva čeka da se pridruži novim cimerima i gledaocima priredi neke nove zanimljive momente.
Branislav Radonić Brendon Foto: Facebook/brendon.king.18

Za sada još uvek nezvanični učesnik Zadruge 2 inače je poznat po učešću u rijalitijima, a pored nedavnog učešća u "Parovima" proslavio se i u četvrtoj sezoni "Velikog Brata". Pokazao je da nema problema sa skidanjem i eksponiranjem svog nagog tela, sa svađanjem, da je oštar na jeziku, da voli avanturu i putovanja, te nema sumnje da će i u Zadruzi dati sve od sebe da bude što interesantniji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.