Izvor: Svet, 28.Jun.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud će reći svoje: Marijana će morati da podeli nagradu sa suprugom?

Marijana je pobedom u "Velikom bratu" osvojila 104.700 eura. Iako je njen suprug razvod braka zatražio pre njenog izlaska iz šou, novac će možda morati da podeli s njim.  Naime, prema zakonu sve nagrade dobijene u igrama na sreću ili kvizovima znanja spadaju u bračnu imovinu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijana deli nagradu sa suprugom?

Izvor: S media, 28.Jun.2011

Marijana Čvrljak je osvojila više od 104.000 hiljade evra. Iako je njen suprug Ivan tražio razvod pre njenog izlaska i pre pobede, Marijana će možda morati da podeli novac sa bračnim partnerom...Marijana je pobedom u "Velikom bratu" osvojila 104.700 eura. Iako je njen suprug razvod braka zatražio...

Nastavak na S media...

Marijana će morati da podeli novac sa suprugom

Izvor: medio.rs, 28.Jun.2011

Marijana Čvrljak je osvojila više od 104.000 hiljade evra. Iako je njen suprug Ivan tražio razvod pre njenog izlaska i pre pobede, Marijana će možda morati da podeli novac sa bračnim partnerom.

Nastavak na medio.rs...

Ivan Čvrljak ne želi novac "zarađen" seksom!

Izvor: S media, 29.Jun.2011, 02:45

Iako se nadala da će izgladiti situaciju sa suprugom, pomorcem Ivanom Čvrljkom, Marijanu, domaćicu iz Šibenika i pobednicu prvog regionalnog rijaliti programa "Veliki brat", po izlasku iz šoua dočekala je sasvim druga situacija. Naime, on ne želi svoj deo novčane nagrade od skoro 105.000 evra,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.