Izvor: RTS, 25.Okt.2020, 18:06

Šou braće Insinje, preokret Napolija u Beneventu

Fudbaleri Napolija pobedili su Benevento u gostima rezultatom 2:1, posle preokret u utakmici petog kola Serije A. Napolitanci su došli do velikog trijumfa u duelu koji su obeležili braća Insinje - Lorenco i Roberto.
Roberto, mnogo manje poznat od svog starijeg brata i zvezde Napolija, doveo je domaćina u prednost nakon pola sata igre.

On je iskoristio veoma lošu postavku odbrane ekipe Đenara Gatuza, za svoj prvi pogodak u najjačem italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalskom takmičenju.
Napadali su favorizovani gosti i činilo se da im utakmice "izmiče" iz ruku, ali su nekako uspeli da preokrenu. Najzaslužniji za to bio je spomenuti Lorenco, koji je izjednačio, da bi potom Petanja kompletirao "prelaz".
Srpski reprezentativac Nikola Maksimović presedeo je svih 90 minuta na klupi za rezervne igrače.
Ovim trijumfom Napoli je došao do osmog boda i sada je šesti na tabeli, dok je Benevento 12. sa dva boda manje.
U ostalim utakmicama Serije A u nedelju, Kaljari je sa 4:2 bio bolji od Krotonea, dok su Parma i Specija podelile bodove – 2:2.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan u znaku braće Insinje - Preokret Napolija, Parma se provukla

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020

Bilo je gusto, ali opet uz veliki broj golova na Čizmi...Napoli je kao gost pobedio Benevento rezultatom 2:1 (0:1), dok je Parma na svom stadionu remizirala sa Specijom - 2:2...Meč u Beneventu obeležila su braća Insinje - Roberto sa jedne i Lorenco sa druge strane...Roberto Insinje je u 30. minutu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.