Izvor: Svet, 04.Jul.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja: Brendone, neko će te prebiti zbog tvog ponašanja

Od završetka "Velikog brata" proteklo je nedelju dana, a strasti ukućana se ne smiruju. Soraja Vučelić i Branislav Radonić žestoko se posvađali na snimanju emisije "Veliki brat - narod pita" na televiziji Pink. Kad su se sreli u studiju, Soraja je sa osmehom na licu prišla da zagrli Brendona, ali se ovaj odmakao i osuo paljbu: "Čuo sam šta ste mi pričali iza leđa i kako ste me pljuvali. Kako te nije sramota da mi prilaziš sa osmehom!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soraja VB: Brendone ponašaš se kao debil, neko će te prebiti (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2011

Soraja Vučelić, Branislav Radonjić Brendon i Dušan Bogdanović, gostovali su proteklog vikenda u emisiji "Narod pita " na Pink televiziji. Dule je tom prilikom priznao da mu je žao što nije pobedio jer "pare uvek trebaju " i požalio se kako od slave baš i nema nikakve koristi:

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.