Šok: Stefani Banić do pre tri godine bila muško? (foto)

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Stefani Banić do pre tri godine bila muško? (foto)

Stefani Banić, učesnica “Velikog brata“, na početku rijalitija privukla je pažnju gledalaca zbog seksa s Elvirom Mujakovićem, a sada je još više zaintrigirala javnost jer se na Fejsbuku pojavila tvrdnja da je ona do pre tri godine bila muškarac.
Ovaj komentar postavljen je uz fotografiju Splićanke s kratkom kosom.

Inače, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mnogi stanari kuće na Košutnjaku govorili su da se Stefani ponaša kao muško jer se bez pardona opija i podriguje.
“Stefani je pre tri godine bio Stefan (homoseksualac), onda je promenio pol i već tri godine živi kao Stefani. Dugo skrivena tajna se otkrila, Veliki brat sve zna”, stoji ispod fotografije na fan stranici pomenutog rijalitija na Fejsbuku.
Publika koja prati popularni šou nije poverovala u ove tvrdnje i smatra da na ovaj način fanovi drugih učesnika “Velikog brata“ pokušavaju da smeste Stefani kako bi bila izbačena iz kuće.
Novinari su pozvali  Stefaninu majku Katju za komentar, ali ona nije bila raspoložena da daje izjave.
“Na poslu sam, ne mogu ništa sada da komentarišem”, rekla je Katja i spustila slušalicu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šok: Stefani Banić do pre tri godine bila muško? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2015

Stefani Banić, učesnica “Velikog brata“, na početku rijalitija privukla je pažnju gledalaca zbog seksa s Elvirom Mujakovićem, a sada je još više zaintrigirala javnost jer se na Fejsbuku pojavila tvrdnja da je ona do pre tri godine bila muškarac...Ovaj komentar postavljen je uz fotografiju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.