Severina cenzurisala JK!

Izvor: Dzungla.org, 27.Jun.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina cenzurisala JK!

JK smeta Severini! Srpska zvezda našla se na udaru najpoznatije Hrvatice, tvrde srpski tabloidi.

Severina se danima raspitivala za nastup Jelene Karleuše u finaluVelikog brata. Naime, nikada sebi ne bi oprostila da nastup srpske zvezde bude zapaženiji od njenog, pa nije štedela ni vreme ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << novac kako bi sabotirala JK. Prvo su iz Hrvatske stigle informacije kako će Jelenin nastup biti cenzurisan, tobože zbog kiča, a malo je poznato da su urednici RTL bliski prijatelji Vučkovićeve. Severinin verenik Milan Popović čak je Jeleninim poznanicima nudio novac za informacije o njenom scenskom nastupu, kako bi Severina mogla bolje da se pripremi! Dokle ludilo seže, govori i podatak da je reč o sumi od više hiljada evra - kaže sagovornik .
Kad su novinari pokušali od Severine da dobiju komentar o aktuelnim zbivanjima, ljutito je spustila slušalicu.
S druge strane, Jelena je ostala pri stavu da još ne želi ništa da komentariše, a da li će to učiniti u bliskoj budućnosti, ostaje da se vidi.
(Izvor: S media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.