SEVE: NEMEŠ JE MAMIN SIN

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVE: NEMEŠ JE MAMIN SIN

ZAGREB - Severina Vučković nije pratila od početka Velikog brata, ali je razočarana kako se Nemeš poneo prema Marijani posle izlaska iz kuće. "Šta se može očekivati od nekoga ko ima 22 godine i ko sluša mamu, tatu i prijatelje,

ZAGREB - Severina Vučković nije pratila od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Velikog brata, ali je razočarana kako se Nemeš poneo prema Marijani posle izlaska iz kuće.

"Šta se može očekivati od nekoga ko ima 22 godine i ko sluša mamu, tatu i prijatelje, a ne sluša svoje srce", rekla je Seve gostujući u "Glazbenom šou" Dalibora Petka na Narodnom radiju, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Čula sam priču o dvoje mladih i to je zvučalo romantično, jer  verujem u ljubav. A onda je Nemeš ostavio Marijanu. Nije lako biti žensko", zaključila je Severina.

Nije u svađi sa JK

Seve je demantovala da je u svađi s Jelenom Karleušom. "To sam i ja saznala iz novina", objasnila je Seve.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina: Moj Bred Pit je Milan

Izvor: medio.rs, 28.Jun.2011

Hrvatska pop zvezda kaže da nije u svađi sa Jelenom Karleušom, da je njen Milan ipak u prednosti nad Bredom Pitom, a otkrila je i šta misli o ljubavnoj vezi dvoje mladih u kući Velikog brata.

Nastavak na medio.rs...

Severina: Nisam u svađi sa Karleušom

Izvor: medio.rs, 29.Jun.2011, 14:45

O Marijani i Nemešu, Jeleni Karleuši, svom novom hitu „Bred Pit i o dilemi botoks ili operacija, izjasnila se Severina u muzičkom šou Dalibora Petka na HRT TV.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.