SEKS SE ISPLATI: MARIJANA PLAĆENIJA OD VATERPOLISTA!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS SE ISPLATI: MARIJANA PLAĆENIJA OD VATERPOLISTA!

Plači, Srbijo! Pobednica „Velikog brata“ Marijana Čvrljak osvojila je 104.700 evra, a osvajači Svetske lige u vaterpolu, reprezentativci Srbije - 70.000 novčanica EU. SRAMOTA!

Plači, Srbijo!

Pobednica „Velikog brata“ Marijana Čvrljak osvojila je 104.700 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << evra, a osvajači Svetske lige u vaterpolu, reprezentativci Srbije - 70.000 novčanica EU. SRAMOTA!

Momci koji gotovo 365 dana u godini provedu na treninzima, koji žrtvuju sve zarad sporta kojim se bave i koji nas, obične građane, redovno dovode do onog stanja kad bismo iskočili iz kože od sreće i ponosa, za svoj trud preksinoć su nagrađeni svotom koja je za 30.000 evra manja od one koju je dobila izvesna pobednica jednog od milion rijalitija kod nas. A ti momci, prvaci sveta, osvajači Svetske lige, bukvalno ginu u bazenu, dok je gospođi Čvrljak za dobijanje glavne nagrade bilo potrebno samo nekoliko fizičkih vežbi, koje su joj usput donele i zadovoljstvo. Njeno dizanje nogu video je svako ko je hteo i to je to. Kreši se pred kamerama, varaj muža iznova i iznova, prodaj moral i uzmi velike pare.

A vi sportisti, nastavite sa treningom iz inata, dok čelnici Saveza razmisle o rijalitiju ili bar objave neki broj na koji će moći da se šalju SMS poruke kako biste zaradili neku kintu i sačuvali naš trofejni sport.

Srpski vaterpolisti doputovali su juče iz Firence. Selektor Dejan Udovičić istakao je da je do ovog uspeha bilo zaista teško stići.

- Čestitao bih momcima jer smo pre Svetske lige bili u teškoj situaciji. Bez mnogo treninga, direktno iz klupske sezone, bez svežine, oni su uspeli da osvoje titulu - rekao je Udovičić.

Najbolji golman Svetske lige Slobodan Soro već je arhivirao uspeh iz Firence.

- Pred nama je Svetsko prvenstvo, ali mi smo najvažnije već ostvarili. Idemo u Šangaj sa manje opterećenja, ali hoćemo da ono zlato iz Rima još dve godine bude u našem vlasništvu.

Možda bismo i mi tako

Bilo je mnogo povika na suđenje tokom završnog turnira Svetske lige jer su arbitri pomagali Italijanima.

- Italijani su planirali da se plasiraju na OI, i to se osetilo na turniru. Ne znam, da smo mi bili domaćini, verovatno bismo uradili sve da sudije budu uz nas - rekao je Nikić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.