Prva televizija odustala od Velikog brata!

Izvor: Mondo, 17.Sep.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva televizija odustala od Velikog brata!

Rijaliti od sutra neće moći više da se gleda na TV Prva, već samo na B92, odlučio je menadžment grčke "Antena grupe", koja je vlasnik obe televizije, pišu domaći mediji.

 Iako konkurencija tvrdi da je Veliki brat propao zbog malog rejtinga, sa TV Prve kažu da je sve ovo "strategija".

"Od samog početka naš plan je bio da idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo na B92, a preko Prve, koja ima veću gledanost, lansiramo taj format. Tako smo uspeli da skrenemo pažnju šire javnosti na Velikog brata", rekao je neimenovani izvor za "Informer".

Prva TV u svom programu neće imati rijaliti program

Ova televizija će biti jedna od retkih emitera sa nacionalnom frekvencijom koja ne zasniva svoj program na rijalitijima.

"Istina je da će se Veliki brat od sutra emitovati samo  na B92 i taj potez je deo našeg ranije isplaniranog strateškog nastupa. Zadovoljni smo što smo se izdvojili ovim programom, čiji su sadržaj i produkcija na mnogo višem nivou od ostalih formata", kaže PR Prve televizije Slađana Paunović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.