Izvor: Svet, 26.Jun.2011, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zaratile! Soraja: Marijanina pobeda bi bila sramotna!

Kako se Veliki Brat opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da slavi u ovom rijalitiju.
Do sukoba je došlo između Duška i Brendona. Njih dvojica su odmarali u dvorištu zajedno sa Sorajom, a ona je započela razgovor kako bi volela da neko od muških kandidatata pobedi. Uz to, smatra da da bi Marijanina pobeda bila velika sramota, ali Brendon se s njenim razmišljanjem nije složio.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki brat: Soraja – Marijanina pobeda bila bi sramota!

Izvor: Poznati.info, 26.Jun.2011

Kako se Veliki Brat opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da slavi u ovom rijalitiju.. Do sukoba je došlo između Duška i Brendona. Njih dvojica su odmarali u dvorištu zajedno sa Sorajom, a ona je započela razgovor kako bi volela da neko od muških kandidatata...

Nastavak na Poznati.info...

Soraja: Marijanina pobeda bi bila sramotna!

Izvor: SamoProvereno.com, 26.Jun.2011

Kako se Veliki Brat opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da slavi u ovom rijalitiju. Do sukoba je došlo između Duška i Brendona. Njih dvojica su odmarali u dvorištu zajedno sa Sorajom, a ona je započela razgovor kako bi volela da neko od muških kandidatata...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.