Nemeš se pomirio s Marijanom!!!

Izvor: S media, 28.Jul.2011, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemeš se pomirio s Marijanom!!!

Uprkos protivljenju svoje okoline, Nikola Nemešević je uspeo, rekli bi zli jezici, da se izvuče iz gvozdenog okrilja mamine suknje i obnovi vezu sa Hrvaticom Marijanom Čvrljak! Detalji pomirenja večeras u emisiji "Sve za ljubav".

Ljubav započeta u kući Velikog Brata, začinjena žestokim seksom pred kamerama i naposletku brutalnim raskidom pred višemilionskim auditorijumom, ipak je pobedila jer Nemeš više nije mogao da kontroliše svoje emocije!

- Koliko god >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Nemeš želeo da posluša svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikada nije ni želeo da prekida vezu s njom, već da je to uradio pod pritiskom sredine - priča za Alo! izvor blizak Nemeševiću.

- Pokušao je na moru da malo ohladi glavu i skrene misli, ali jednostavno nije išlo. Odmah nakon povratka sa Tasosa, Nemeš je pozvao Marijanu. Njihov razgovor je bio veoma dirljiv i trajao je satima. Nikola joj se izvinio zbog onoga što je uradio u finalu „Velikog brata“ i rekao da bi voleo da se vide i popričaju o svemu. Nije trebalo dva puta da ponovi, Marijana je odmah krenula put Beograda. Našli su se u njegovom stanu i posle maratonskog razgovora konstatovali da se vole i da bi svojoj ljubavi trebalo da pruže još jednu šansu - priča sagovornik.

I jedna i druga strana su bez komentara, a u večerašnjoj epizodi emisije "Sve za ljubav" videćemo kako su se pomirili.

Marijanu gađali paradajzom u Šibeniku!

Soraja, Lester, Nikola i Horvat luduju po Balkanu

Mama Nada: Ubedila sam sina da ostavi Marijanu!

Nada Nemešević je početkom jula priznala da je imala uticaja u Nemeševoj odluci da ostavi Marijanu! Na pitanje da li je nagovorila svog sina da raskine sa Marijanom, ona je odgovorila:

- Je l‘ vi slušate vaše roditelje kad vam nešto kažu? Eto, možete slobodno napisati da sam ga posavetovala kao roditelj šta je i kako najbolje za njega.

Marijana: „Sve bih pare dala za njega“

Pobednica „Velikog brata“ je izjavila da bi nagradu od 104.700 evra vratila u zamenu za Nemeša!

- Ljubav ne može tako brzo da nestane. I dalje ga volim. Naravno da sam bila spremna da se razvedem zbog njega. Bila je to ljubav na prvi pogled, osetila sam veliku privlačnost. Ja ga volim. Još verujem u sve i nadam se da ćemo jednom moći da razgovaramo kao ljudi, bez uticaja ostalih i negativnih strasti - izjavila je Čvrljakova.

Osramotio je pred milionima gledalaca!

Spektakularni raskid Marijane i Nemeša dogodio se u finalu „Velikog brata“, kada je Požarevljenin neočekivano pre televizijskim gledaocima okončao njihovu vezu.

- Ja sam imao devet iz glume na fakultetu, ona zaslužuje barem 15 - rekao je cinično i obrazložio svoju odluku:

- Nikome nisam u kući naneo više zla nego sebi. Sad ja režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to video kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune. Nije bitno jesi li sam pao ili te je neko gurnuo. Bitno je šta uradiš kad ustaneš - govorio je tada Nemešević, dok ga je Marijana u neverici gledala na velikom ekranu.

Nemešević: „Nikad se ne mirim s bivšim devojkama“

Nemešević je nedavno izjavio da ne postoji mogućnost da obnovi vezu sa partnerkom iz „Velikog Brata“.

- Nikad se nisam pomirio s bivšom niti ću - rekao je Nemeš.

Nikad ne reci nikad!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTPUNI OBRT: POMIRILI SE NEMEŠ I MARIJANA – TAJNA VEZA!

Izvor: BezZabrane.com, 28.Jul.2011

Uprkos protivljenju svoje okoline, Nikola Nemešević je uspeo, rekli bi zli jezici, da se izvuče iz gvozdenog okrilja mamine suknje i obnovi vezu sa Hrvaticom Marijanom Čvrljak! Ljubav započeta u kući Velikog Brata, začinjena žestokim seksom pred kamerama i naposletku brutalnim raskidom pred višemilionskim...

Nastavak na BezZabrane.com...

Pomirili se Nemeš i Marijana?!

Izvor: Tracara.com, 28.Jul.2011

Iako je bio predmet podsmeha celog regiona, a korisnici interneta su feneomen 'kada ti mama kroji život' nazvali po njemu nemešizam, Romeo ovogodišnjeg Velikog brata Nikola Nemešević Nemeš izgleda da se pomirio sa svojom Julijom, Marijanom Čvrljak! 'Koliko god je Nemeš želeo da posluša svoje...

Nastavak na Tracara.com...

Nemeš VB: O ljubavi više ne govorim

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2011

Bivši učesnik Velikog brata Nikola Nemešević Nemeš, posle završetka rijalitija povukao se iz medija. Nije želeo puno da priča o aferi koju je doživeo tokom boravka u kući kada se upustio u vezu sa Scaron;ibenčankom Marijanom Čvrljak, niti o svojoj nagloj promeni odluke kada je javno pred...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.